Min allsidiga träning tar nu fart åt en ny gren:-)

2 maj, 2012
2 maj, 2012

Spinner vidare på spåret Gladiatorerna och ändrar min träning lite. Man måste ju vara väl förberedd  om jag blir en av dom lyckliga som får chansen att vara med och tävla om dom 250000 kronorna!
Då jag sedan barnsben har sysslat med allsidig träning, hockey, fotboll, handboll m.m. så tänkte jag nu lägga fokus på brottning eftersom det krävs om jag skulle hamna på plattan. I måndags hörde jag av mig till mig gode vän Jonas som har tävlat många år i brottning för att be om hjälp. Allt för att kunna göra så bra tv som möjligt och bjuda på en riktig fight om så skulle bli fallet.

Vi bestämde att vi skulle mötas upp på Sportlife Almedal i går morse klockan 9:00, jag, Jonas och Meher. Det var i alla fall tanken men Jonas som hade glömt att jag skulle vara med hade fått ett mess av Meher som sagt att han skulle bli sen och sedan glömt att då tala om detta för mig stod där och väntade tills dom tillslut kom 🙂
När alla var samlade började vi med 10min uppvärmning på crosstrainer (jag avskyr dessa) efteråt väntade 3 rundor med brottning varvat med lite crossfit.

Meher som är före detta MMA fighter visade mig vid tre tillfällen hur det känns att flyga när man väger över 100kg, en rätt häftig känsla om en skräck blandad 🙂 Nästa gång hoppas jag att det är jag som får visa han 😛

Passet såg ut såhär

1min brottning, boxhopp 70cm, skaka rep och frivändningar 50kg

1min brottning, TRX triceps, mage (sid vridningar)och TRX biceps

2min brottning, mage, burpess, millitärpress 30kg

Puss & kram

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+