Påskafton

7 april, 2012
7 april, 2012

Påskafton började med sovmorgon, sov ända fram till 09:30 vilket är ovanligt när jag är ledig, brukar annars vakna runt 06-07 på mina lediga dagar. När jag väl klev upp var det till ett dukat bord med kaffe och frukost som hjärtat gjort 😀

Kl: 12 så skulle vi vara på deepbodywork redbergsplatsen och träna tillsammans med Richard och några till av hans vänner. Det blev cirkelträning/crossfit med aquabag, kettlebells, TRX, sandsäck och box mitsar. träningspasset blev ca en timme och en kvart och det räckte för alla var helt slut efteråt vilket kan ses som grymt utförande av alla inblandade :-)

Inför detta träningspass hade jag laddat med BS Creapure, BS 3-PH-CM och BS GAKKIC och under fyllde jag på med BS EAA-XX!

Richard hade precis fått in ett stort lager träningskläder av märket 2XU så då blev det ju självklart lite shopping också, både till mig och Josefine. Skall bli grymt roligt att träna i dom nästa pass och se om det gör någon skillnad för mig nu när tränings timmarna ökar?!?!

GLAD PÅSK 😀

kommentarer, 128 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+