Annandag påsk

9 april, 2012
9 april, 2012

En påskhelg går emot sitt slut och det är bara nån timme kvar till läggdags. Hade sett fram emot en lugn helg tillsammans med min flickvän men naturligtvis ska det hända massa saker som gör att man måste anstränga sig lite mer och skjuta upp avslappning timmarna en aning :-)

Igår när jag och Josefine var på väg upp till Skatås för lite löpning och crossfit så stannade vi till hos Richard för att plocka upp min telefon som jag glömt dagen innan. Tro det eller ej men att vara utan mobilen var enbart skönt :) Men när vi skulle åka därifrån så startade inte bilen, efter ett par försök att leka mekaniker var den fortfarande helt DÖD! Dock fick inte en liten sak som detta hindra oss, det fick bli att promenera till Skatås, springa 2.5 x 2 och promenera tillbaka till bilen. Väl vid bilen trodde vi att den skulle starta igen efter att den fått stå men så var det självklart inte… Då var det bara för mig att traska bort till mitt arbete (en promenad på ca 25 minuter) hämta en annan bil och bogsera bort oss till firman.. som sagt lite mera arbete :-) Så denna dagen har gått åt till att fixa och trixa med lite saker så att det ska gå lite smidigare med att fixa bilen kommande vecka 😀

Men självklart har jag hunnit med ett grymme pass i gymmet också 😉 Tillsammans med Josefine och Richard, som jag hämtade upp vid hans gym deepbodywork, väl där träffade jag också ägaren till 2XU som hade med sig ett par 2XU Elite Compression Tights till mig :) Snygga, sköna och underbara att träna med, kände skillnad i återhämtning i benen direkt 😀

Vi körde följande idag:

10min Hopprep (Richard var grym lät som ösregn när han smattrade på)
Chins x5
Dips x5
Rodd 500m Richard: 1:22 Jag:1:32 Josefine 2:04

Uppladdningen idag var faktiskt lite annorlunda eller fel tajmad om man vill…

3tim innan BS CASEINE-Choklad/Mint med fibergryn
2tim BS BCAA-XX, CREAPURE, BS 3-PH-CM och BS GAKKIC
30min lite Vitargo och BS EAA-XX

Min tanke var att PWO nr:2 skulle intas 30-40min före passet men det blev lite försenat så fick fylla på lite extra 😀

Efter fick jag tillbaka energin genom BS WHEY-100/Blåbär

Måste bara flika in att det var grymt kul att vara med när Andreas Breitfeld satte nytt PB x2 i frontböj 😀 Grymt bra!!!!

Nu sitter jag i soffan helt mör i kroppen men avslappnad tillsammans med mitt underbara hjärta Josefine.


kommentarer, 188 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+