Långfredag person bästa öl och soffmys!!!

6 april, 2012
6 april, 2012

 

Tog ett ganska skönt beslut om vad jag ville göra denna helg då man är lång ledig! Dricka öl, mysa, god mat och massor av träning, vet att vissa saker kanske inte hör ihop men det känns helt rätt för mig och det är vad som är viktigast :) I skrivande stund njuter jag av chilinötter och en kall corona :) 

Jag och Josefine var uppe i Skatås ikväll tanken var att det skulle blivit tidigare men är man ledig och inte har några planer så kan man ju träna när det känns rätt! Vi skulle springa 2.5:an sedan lite crossfit och avsluta med 2.5:an igen, men efter som det snöade när vi kom upp till Skatås så kände jag att crossfit passet inte skulle bli någon hit så jag bestämde att vi skulle springa 5:an istället. Jag vet att Josefine är en trogen och van löpare när det gäller löpband så jag tyckte inte att 5:an skulle vara några problem. 

Dock är ju 5:an i Skatås bra mycket tyngre att utföra än ett slitet band på ett gym… Jag lovade att hjälpa henne att ta sig runt utan att vika ner sig, sagt och gjort så blev tiden för henne fina 30:17 min och jag lunkade in på 30:07 min ca, för mig var det bara rent uppvärmningstempo så jag tänkte att jag kunde försöka mig på 2.5:an efter och se om jag kunde få till en bra tid där. Så efter en kortare vatten paus så drog jag iväg och det kändes sjukt bra hela vägen och när jag kom i mål så stannade klockan på 11:17 min vilket är nytt PB med 30sek 😀 

Detta känns riktigt skönt att ha med sig nu när det börjar dra ihop sig till flås och konditionsträning inför SM, har många fina resultat i ryggen trots att jag haft svårt med att hålla kontinutet i min träning :)

Imorgon skall jag iväg till Deepbodywork och träna med Richard och några till det skall bli riktigt kul :) Nu blir det soffmys och husmästerskap i rumble :)

Det är ju många timmar kvar av denna lååånnggggfredag!!!

kommentarer, 251 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+