SÖNDAG

8 februari, 2015
8 februari, 2015

Jag älskar söndagar! Vanligtvis brukar jag och David försöka hålla söndagarna fria från jobb och andra åtaganden, men nu det sista har det blivit en hel del helgjobb för min del men söndagarna känns ändå väldigt mysiga.

Efter jobbet blev det i vanlig ordning BEN nere i källaren på exhale. Det är veckans tyngsta och kanske jobbigaste pass som jag har någon form av hatkärlek till. Men benen ska växa och då är det bara kötta på! För tillfället kör jag två benpass i veckan, ett med extra fokus på baksidan (gluteus och hamstrings) och idag alltså hela benen.

image

För den som är nyfiken så körde vi en mix mellan tungt och högreps, men hela passet hölls intensivt och med kort vila mellan set/övningar. Jag föredrar att hålla de flesta passen relativt intensiva, med ganska högt tempo och full fokus och närvaro på passet här och nu. Dagens pass blev en salig blandning av benspark, legcurl, böj, Hacklift och benpress! Svider gött i benen nu vill jag lova!

Benen i tävlingsform:

image

 

Benen ser inte riktigt ut såhär i dagsläget kan jag lova 😉 Det har ju gått ett tag sedan jag stod på scenen nu och tävlingsformen är sedan länge ett minne blott. Mitt fokus ligger på att bli STÖRRE och bättre och då är det bra och mycket mat som gäller!

Mitt nya favoritkvällsmål är casein-pudding med någon god topping. Puddingen gör jag på casein som alltså är ett långsamt protein som jag tar som sista mål för att ha protein i kroppen hela natten. Jag brukar toppa med nötter eller jordnötssmör för att få nyttiga fettsyror på köpet. Galet gott! Min favoritsmak är ”dubble rich chocolate” som smakar gudomligt! I februari är det riktigt bra priser på MM-sports proteinpulver, så jag rekomenderar er starkt att bunkra upp!

 

image

kommentarer, 319 Visningar

Kommentarer

kommentarer

josefinemalmgren

Posts Google+