Nya tider, nya strider!

7 februari, 2015
7 februari, 2015

Ny i teamet och ny på bloggportalen, så inleder med att presentera mig!

Josefine Malmgren heter jag, jag är 25 år och älskar fitness! Jag tävlar i Bodyfitness och har tävlat totalt fem gånger. Jag gjorde min debut på Alströmertrofen 2013 och tävlade senast nu på Luciapokalen där jag tog silver i -163 cm!

Jag är nu inne i en härlig offseason och kämpar för att bli större, starkare och bättre. Tävling blir det igen 2016 och fram till dess blir det massa mat och träning!

Känns sjukt kul att få vara en del av MM-familjen! Tillsammans med MM, min coach Heléne Ahlson och min stora kärlek David ser jag fram emot att bygga Josefine 2.0! Häng gärna med på resan i vardagen, bland matlådor och träningspass här och på instagram (@josefinemalmgren). ALL IN, there can only be ONE! 😉

kommentarer, 498 Visningar

Kommentarer

kommentarer

josefinemalmgren

Posts Google+