Glädje

22 februari, 2015
22 februari, 2015

Söndagens obligatoriska benpass är över och jag är helt slut i de små spirorna. Det slog mig idag hur mycket jag älskar att träna och leva denna livsstilen jag har valt. Visst, själva träningspassen är APjobbiga och nej jag går inte och skrattar mellan seten.. Men jag älskar verkligen att träna och det gör mig till en lyckligare människa! Känslan av känna musklerna jobba, av den mentala styrkan av att klara något man inte trodde man skulle klara, känslan som infinner sig när man pressat sig utanför sin comfortzone… Det är helt enkelt MAGISKT!

image

Visst, det finns ett liv utanför träningen också! Men när träningen är kul känns allt annat också ofta roligare. Så tänk positivt och låt endorfinerna spruta!

Nu är det dags för mellanmål för mig! Blir en caseinpudding (BS casein blandat med lite vatten) toppat med min nya kärlek på burk. Så galet gott! Och perfekt mellanmål med långsamt protein och nyttiga fetter :)

image

Jag jobbar denna helgen men är glad ändå! Njut av er ledighet ni som är lediga och kom ihåg att göra det DU blir lycklig av!

kommentarer, 217 Visningar

Kommentarer

kommentarer

josefinemalmgren

Posts Google+