Stockholm och ny energi

12 februari, 2015
12 februari, 2015

Sitter på tåget hem från min lilla dagstripp till Stockholm. Jag har haft en lång fin dag och känner mig fulltankad med glädje och inspiration! Visst är det en härlig känsla när man går upp tidigt och gör massa saker, men ändå kommer hem med mer energi än när man gick? 🙂

Min dag inleddes 4:45, med morgonbestyr och en cykeltur till Centralstationen och därefter morgontåget mot huvudstaden. Där möttes jag upp av den alltid lika glada och vackra Helene Ahlson och vi styrde kosan mot Åkersberga Gym och Motion. På agendan stod formkoll med kalipermätning, uppföljning av mitt upplägg samt allmänt snack och planering inför framtiden. Min offseason känns riktigt bra för tillfället och jag känner mig så glad och tacksam för att ha Helene bakom mig. Jag kommer att öka mitt energiintag ytterligare för nu är det bara bygga, bygga, bygga som gäller! Jag kommer också att justera mitt träningsupplägg lite, allt för att inte låta kroppen vänja sig utan tvinga den att växa. Helene är så mycket mer än ”bara” en coach för mig, hon är också en inspirerande förebild och en fin vän. Tack för dina kloka ord och för att du är du!

image

Efter snack och formkoll var det såklart träning! Dagen till ära var det armarna som fick sitt 🙂

image

Därefter for jag tillbaka till city och mötte där upp min fina teamie Martina Mört! Hon är inne i sin satsning nu mot Tyngre Classic och sitter redan inne på en mycket fin form! Dagen till ära fyllde hon 25 år så vi passade på att fira med ett härligt träningspass tillsammans. Vanligtvis kör jag bara ett pass om dagen, men jag kunde inte låta bli nu när tillfälle gavs 😉 Så dagens andra pass blev bröst och axlar! Blev ett härligt pass och en fin stund tillsammans! Vanligtvis kanske man äter eller dricker något gott när man firar, men eftersom Martina är på diet så passade jag på att ge henne en burk av mina favorit-aminosyror: BCAA Cola från BodyScience! Maxat med protein på minimalt med kcal, alltså perfekt när man inte har så stor energibudget 😉 Jag dricker alltid aminosyror runt mina träning oavsett om jag är onseason eller offseason, eftersom det är lättillgängliga proteiner som hjälper till med både muskelbygge och återhämtning.

image

Nu nu sitter jag alltså på tåget hem och njuter av en av mina stora svagheter, nämligen plocka-själv-sallads-buffé! Jag ÄLSKAR sallad och lyckas alltid plocka åt mig ett berg av mat! 🙂

image

Vi hörs! 🙂

Kommentarer

kommentarer

josefinemalmgren

Posts Google+