3 veckor med Periodisk fasta

27 april, 2015
27 april, 2015

Tiden går verkligen fort nu och jag tänker knappt på att jag går på någon form av diet. Precis så som det skall vara för att det skall fungera i längden mao.
Men hur ser resultaten ut hittills då?

Vikt:
Startvikt: 75.6kg

Medelvikt: 74.3kg, (74.6kg), (75kg)
Lägsta vikt:
73.9kg, (74.3kg), (74.6kg)

Fettprocent:
Start: 31.6%
Medel: 29.9%, (30.62%),  (30.52%)
Minsta: 28.9%, (29.9%), (29.6%)

 

Övrigt:
– Vätskenivåerna har äntligen börjat bli bättre, vilket såklart påverkar vågens resultat både med vikt och fettprocent. Men oavsett hur mkt jag dricker, så väger jag olika mkt varje dag.

– Vikten pendlar dagligen, och därför känns det mer rätt att räkna ut ett medelvärde av den gångna veckan.

– Planen nu är att få in ännu mer cardio i schemat, för att tappa ytterligare lite snabbare än vad jag gör nu. Jag har kommit igång med löpningen och varit iväg 3 gånger under veckan. Utöver de 3 passen har jag tränat thaiboxning 2 pass (3h).

– Vad gäller styrkan, så ökar den! Har blivit MYCKET bättre på att ta lite mer i vikt under ffa axelpassen. Jag har inte varit rädd för tyngre vikter, det har liksom bara blivit att jag har tränat med en vikt jag vet att jag klarar, tyckt att det har gett de resultaten jag önskar och blivit för bekväm…Tills jag kom på mig själv och slutade tvärt!

Nu är det dags att skriva veckans kostschema och beställa hem lite mer protein att ha efter mina träningspass! Bananchoklad såklart…alltid bananchoklad <3
Ha en bra dag!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.