Strupen och jag…

21 april, 2015
21 april, 2015

…höstens hatkärlek. Strupen. 1.1km backe upp vid sidan av skidbacken.
Ett mål jag har är att springa hela vägen upp, och idag gav jag mig på mitt första riktiga försök. Vi sprang ju där med teamet på jobbet för ett par veckor sedan. Men då var det intervaller där vi sprang 3min och gick 2min för att anpassa oss till samtliga i gruppen. När vi har teamfys som det kallas, vill jag också att vi jobbar som ett team. Det är ett sätt för oss att komma närmare varandra i gruppen samtidigt som vi gör någonting aktivt utanför byggnaden vi jobbar i. Det är superkul att hålla i fysen tillsammans med alla och utvecklar mig även som personlig tränare, då jag måste lägga det på en nivå där alla parter får ut någonting av det vi gör. Samt att jag får chansen att vara kreativ!
Men det är inte det jag skall skriva om nu, utan strupen. Som sagt gjorde jag mitt första egna försök idag. Målet var självklart att orka hela vägen, men blev tvungen att stanna några gånger. Det blev max 100m promenad, så jag är riktigt nöjd med mig själv. För att strössla bakelsen lite till, så sprang jag den med endast en kopp kaffe och XLNT Bcaa i kroppen.
Bcaa:n gör mig fräschare under mina tidiga morgonträningar och förhindrar samtidigt nedbrytning av muskler. Mitt mål är ju att förlora fett, och behålla den muskelmassan jag har.

Det kommer att bli fler försök upp, och jag funderar på att lägga in rundan minst ett par gånger i veckan. Tough viking närmar sig med stormsteg, och jag vill ha bättre tid än förra året.
För att få det, måste jag löpträna oftare! Sist hade jag nog sprungit ett par enstaka gånger och övat på hinderbana 1 gång innan. Vi hade en grym tid jag och sambon, men det hänger på mig ifall vi skall slå den tiden och platsen i år. Förra året kom vi på en delad 2:a plats bland de mixade paren, men för den sakens skull behöver vi ju inte klara det lika bra detta året!
Så…dags att börja löpträna och använda hinderbanan på jobbet lite mer frekvent!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.