Följer klienten Vättern runt

13 juni, 2015
13 juni, 2015

Under senare delen av kvällen startade en klient till mig sin första Vätternrunda. Vi har inte haft så lång träningstid tillsammans, utan endast 12 veckor med kost under de flesta veckorna och träning under samtliga veckor. En rejäl utmaning för mig som nyutexaminerad personlig tränare, men oerhört lärorikt! Det har krävts en hel del arbete och research för att det skall bli så bra och personligt schema som möjligt. Jag tror inte på att följa en mall rakt av som man kopierar och delar ut till höger och vänster. Jag tror på personliga scheman..Riktlinjer javisst, men varje människas bakgrund är unik och därmed har vi alla olika förutsättningar.
Nu följer jag hela loppet via nätet och håller tummarna för att det är en nöjd man som tar sig i mål under förmiddagen!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.