Bikinisömnad

4 juni, 2015
4 juni, 2015

Testar lite olika mönster och sydde idag klart min mini back bikini. Dvs en bikinitrosa med lite mindre tyg på rumpan än vanligt och scrunch. Är väldigt nöjd med hur det går för mig att sy än så länge, men måste hitta rätt storlekar för att kunna jämföra med våra svenska mått. Jag använder mig av ett mönster från London, som är väldigt fint, men mindre i storlek. När jag har hittat rätt där, kommer jag nog att sy upp ett par kollektioner, både tävlings och sol/badbikinis till försäljning. Det är rätt mysigt att sitta och bara pyssla lite, och timmarna flyger lätt iväg!
Gå in på min instagram för att se bilder på den som blev klar idag!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.