Om mig

Jag som driver den här bloggen heter Johanna och bor sedan 2008 i Skövde. Född och uppvuxen i Värnamo, som ligger nere i Småland, men trivs väldigt bra här på ”schlätta”.
I skrivande stund heter jag Paulsson till efternamnet, men eftersom sambon friade i höstas, kommer det att bytas ut under året/nästa år 😉

Är heltidsanställd som Larmoperatör på P4 Skaraborgs regemente. Min främsta arbetsuppgift där är att ha koll på bevakningen, så att inga obehöriga kommer in på området oavsett tid på dygnet.
Några kvällar i månaden jobbar jag extra som bartender på Bogrens Salonger/Pinchos. Arbetsuppgiften där behöver förmodligen ingen förklaring, men kan nämna att jag nog är en av få bartendrar som nästintill kan kalla mig för nykterist. Det är sällan jag förtär alkohol, men kan göra det vid väl valda tillfällen.

Under hösten 2014 utbildade jag mig till Kostrådgivare hos SAFE Education och även Licensierad Personlig tränare, med Eleiko’s paket i bagaget.
Det här är två utbildningar jag vill kombinera framöver och kommer endast att ta emot några klienter som start. Min tanke med det här är att mjukstarta, för att i framtiden kunna växla över helt. En förberedelse med andra ord, eftersom man inte får jobba som soldat i hur många år som helst, utan är tvungen att bli civil efter ett visst antal år. Då mina kvarvarande år i Försvarsmakten går att räkna på mindre än en hand, vill jag gärna ligga på framkant.

I november 2014 debuterade jag i Bodyfitness och tävlade då på både Decembercupen och Luciapokalen.
den långa dieten var helt klart värt de minuterna jag fick stå på scenen, och kommer att göra om det under 2015.

Den stora skillnaden från förra året är att jag åtminstone till första tävlingen kommer att sköta allt själv. Förra året hade jag en coach, som bestämde precis vad jag skulle äta och hur mkt för att komma i form. Jag lade ner väldigt mycket pengar på satsningen och ville ha allt med det lilla extra. I år är jag min egen coach och planerar att göra motsatsen. Med detta hoppas jag på att inspirera fler personer vågar att satsa på sig själva och upptäcker att man kan tävla utan att lägga flera tusen varje månad.
2015 blir mitt andra år tillsammans med MM sports tävlingsteam, och jag ser fram emot att växa tillsammans med dem under året. Både mentalt och muskelmässigt 😉

På min blogg kan ni följa min vardag, och snart även kunna läsa om mina olika paket inom kostrådgivning och Personlig träning. Min vision är att rikta in mig på personer som behöver gå upp/ner i vikt och Gravida/postgravida. Men har du andra mål är du givetvis välkommen att höra av dig till mig, så kan vi bygga ett individuellt paket.

johanna p