Blir peppad av andras framgångar!

16 juni, 2015
16 juni, 2015

Det är så roligt att följa andras framgångar! Framförallt personer som verkligen förtjänar det!
Sist skrev jag om Vätternrundan. Jag följde nästintill hela loppet där. Det var sista kvarten som jag inte kunde vara med, men där kunde jag ändå inte meddela någon ny mellantid och kunde sova med god ro efter en lång natt. Loppet gick för killen jag coachat riktigt bra! Det var hans största fysiskt och psykiska prestation hittills, men det verkar som att han har fått lite blodad tant för träning och det lutar åt att ställa upp i fler lopp av olika karaktär. BRA JOBBAT!

Eftersom det är måndag kom det även in en måndagsrapport från en annan person. Henne hjälper jag att gå ner i vikt inför ett visst ändamål, som jag idag håller lite hemligt offentligt.
Det går verkligen över förväntan bra med henne! Hon tränar 3-4 gånger i veckan, ligger 500kcal under dagsbehovet och kilona bara rasar än så länge! Rasar i en alldeles härligt bra fart!

Igår kväll kom veckorapporten från min svåraste adept. Den stressade, hårt arbetande tjejen som dessutom reser mkt med jobbet. Än så länge min svåraste adept, och då coachar jag ändå en kille som är på väg till elitnivå inom sin genre (vilket jag trodde skulle vara det allra svåraste). Men det är inte svårt på ett jobbigt eller tråkigt sätt, utan det lärorika och intressanta sättet.

I söndags var det även sista Tuffstuff-passet inför uppehållet i sommar. Otroligt vad de kämpar!! Kom gärna på passet i höst om du inte har provat! Funktionell styrka i högt tempo där vi arbetar i 35s och vilar/byter station under 10s x 3 varv = 45min totalt. Jag försöker att alltid variera mina pass, så att de inte skall tröttna och hamna i någon form av lunk eller bekvämlighetszon.

Har jag sagt att jag älskar att jobba med träning och hälsa?

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.