En vecka med periodisk fasta

13 april, 2015
13 april, 2015

Tiden går fort, och nu har jag gjort min första vecka med pf (periodisk fasta).
Jag har kört på 16-8, och haft ätarfönster mellan 10.00-18.00. Har funkat helt okej får jag ju faktiskt säga. Hinner oftast inte bli vrålhungrig tills det är dags för dagens första mål, och lägger mig relativt tidigt på kvällen. Slipper därmed lägga mig hungrig.
Kolhydraterna har jag försökt lägga till störst del i början av dagen och den dagen det varit thaiboxning har jag tillåtit mig själv att öka på kaloriintaget. Det är 1.5h konstant aktivitet under de träningspassen, och jag vet med mig att jag blir illamående ifall jag ätit för lite innan den typen av träningspass.
Utöver detta har jag varit på 25-årsfest. Eftersom jag så sällan är på lite mer festliga tillställningar nuförtiden, så tillåter jag mig till att vara ”som alla andra” när tillfällen ges.

Vikt:
Startvikt: 75.6kg
Medelvikt: 75kg
Lägsta vikt: 74.6kg

Fettprocent:
Start: 31.6%
Medel: 30.52%
Minsta: 29.6%

Väger mig med en enklare typ av tanita-våg, och är lite oklar med hur bra den stämmer precis på %, men kan ändå följa utvecklingen, vilket är viktigast för mig.
Ju bättre vätskebalans jag har i kroppen, desto lägre fettprocent. Är dålig på att inta vätska, och jobbar för att bli bättre på det och därmed få ut mer av både dieten och mätningarna.

Fortfarande nyfiken på vad som komma skall dessa veckor! Har även fått upp ett sug på att börja löpträna lite mer, så det kommer att läggas in lite morgonlöpning nu när jag ändå är ledig.

Nya uppdateringar nästa vecka!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.