Rubbad dygnsrytm

7 mars, 2015
7 mars, 2015

Den här veckan, och ett par kommande veckor, är inte riktigt optimala för dygnsrytmen. Jag hade lite rubbad dygnsrytm redan sedan förra veckan då jag jobbade dagtid och hade en lång natt på extrajobbet som bartender med lönehelg, bokning och mer än 10 helrör såldes bara i min bar. Jag brukar vara glad om någon köper ett helrör i vanliga fall, så det var en kväll/natt utöver det vanliga 😉
Hursomhelst så jobbade jag två nätter i början av den här veckan som följdes av en dagtid. Hjärnan hängde inte alls med på hela förmiddagen, men det kändes bättre på eftermiddagen. Kanske för att vi fysade i två timmar, men ändå 😉 Vi avslutade med en härlig magövning som M. har tipsat om och körde ihop med mig för någon vecka sedan.
Du söker efter låten flower med Moby på spotify och lyssnar på texten. Utgångsläge är på rygg, och när du hör ”bring sally up” lyfter du upp benen och höften så högt du kan och tar inte ner benen igen förrän du hör ”bring sally down”, och med ner menas inte att du får vila med fötterna i golvet, de får nämligen inte nudda golvet under den ca 3.5min som låten varar. En riktigt go övning som jag skall prova med några andra magövningar också tänkte jag, för variationens skull.
Men nu var det dygnsrytmen det här inlägget handlade om… efter dagtidsjobbet faller två nätter in och i början av nästa vecka är det dags för dagtid igen några dagar…sen jobbar jag i princip så under några veckor framöver. Kommer att bli slitigt för kroppen med alla vändningar omvartannat, men jag hoppas på att lösa ut det genom bra mat och träning.

Jag blev för övrigt klar med min beställning igår hos MM Sports, till slut. Idag när jag kollade av instagram för att se vad som lagts upp medan jag låg och sov, så ser jag att det har kommit upp ännu fler nyheter i form av hotpants och svarta tights. Precis vad jag är i behov av med andra ord. Jag har till och med suttit och kollat på männens svarta compressionstights, men valde att vänta lite. Jag köpte däremot en tröja som jag hittade på männens sida igår. Hoppas att den passar nu. Det är en tight svart tröja med stort MM Platinum-tryck på och jag har en tröja hemma av ett annat märke som egentligen är en herrmodell och som sitter riktigt bra. Ibland får man titta lite på båda sidorna för att hitta exakt det man vill ha.
Om någon vecka kommer det att komma upp en modifierng på ett av de plaggen som beställdes igår. Symaskinen har börjat på liv här hemma nämligen och det är superkul!
Har köpt hem tyg för att göra egna bikinis och lära mig det, men inte vågat ta tag i det fullt ut ännu och måste rita upp ett bra mönster först.
Keep in touch 😉

Ha en bra dag!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.