MM Sports Boxer Shorts

6 mars, 2015
6 mars, 2015

MM Sports Boxer Shorts.

 

Sitter med en beställning hos MM sports, men blir ALDRIG klar. Det är för mkt jag är sugen på att köpa just nu och velar fram och tillbaka bland det ena och det andra. Vad BEHÖVER jag och skall jag unna mig nåt utöver osv… En sak är iaf säker, och det är att min kära sambo kommer få nya kalsonger så fort jag har velat färdigt.
Jag tror helt på att det är riktigt bra underkläder för män, och måste helt enkelt prova. Gillar han dem, kan resterande männen i min släkt räkna redan nu med att bli ägare av minst ett par på sina födelsedagar, farsdag och allt vad man nu kan fira. Klockrent! Enkel och snygg modell för en bra summa! Köper du 3st kostar de endast 89:- styck…jämför det med andra kalsonger på marknaden som håller hög kvalitet, så har du snabbt räknat ut att den summa pengar som sparas in går att göra något roligare för 😉

Utvärdering om kalsongerna kommer så fort jag lyckats bestämma mig för vad jag själv skall ha. Klicka på länken högst upp för att direkt komma till MM Sports onlineshop och köpa dina egna!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.