Så nöjd över min resa

11 juli, 2015
11 juli, 2015

Blev en sjunde plats för min del i årets Tammerpokal i bodyfitness långa. Vi var 10 tävlande och mitt mål med tävlingen var att inte komma sist och det slog jag med råge, tre stycken med sämre placering än mig. Är sjukt nöjd över hela den här resan! Är så stolt över att ha klarat av att gå på diet i 18 veckor, gått ner 12,5 kg, inte fuskat en enda gång och gjort ett enligt mig grymt framträdande på scenen idag. Jag hade inte kunnat göra någonting bättre och är det en sak som är säker så är det att detta inte är sista gången jag står på scen i en alldeles för högt skuren bikini, massa strass och platsklackar 😉 

Jag är så glad över allt stöd jag fått både från de som åkt hela vägen upp till Sundsvall för att heja fram mig och från de som inte kunde följa med. Har ikväll ätit en supergod middag på Olearys och imorgon väntar det bästa (!) frukostbuffén. Har inte ätit något annat än gröt på 18 veckor till frukost så imorgon kommer brödet, våfflorna och yoghurten smaka extra gott… 

Planen för framtiden blir att genomföra en triathlon sprint 16 augusti, alltså 750 meter simning följt av 20 km cykling och tillsist 5 km löpning. Så hem och äta massa god mat och börja träna kondition för denna satsning 😉 På gymmet kommer fokus ligga på axlar och rumpa, två muskelgrupper som jag vet släpar en del och som jag nu kan lägga in lite extra krut på. Ska bli så kul att komma tillbaka till gymmet med massor av energi och styrka, men först blir det nog några dagars vila. 

  

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!