Träff med coachen

2 juli, 2015
2 juli, 2015

Jag som tyckte att det var varmt på gymmet igår… Tji fick jag, helt galet vad varmt det vara idag, sommaren bara slog oss på häpnad. Blev därför ett axelpass iförd endast shorts och sport-bh på gymmet idag 😉 Även ett härligt coachmöte med mysiga Jossan!

IMG_5931

Träffade som sagt Jossan idag som tyckte allt såg bra ut och att det går enligt planerna. På måndag startar en liten tömningsvecka som kommer bli riktigt spännande! Kommer få exakt schema för detta i helgen 😉 Men i stora drag ser det ut som att vi ökar på med vatten och salt samt minskar kolhydraterna i början av veckan och i slutet vänder vi på det och tar bort saltet, vattnet och ökar kolhydraterna. Allt för att tömma på vätskan som ligger mellan musklerna och huden inför tävlingen :)

kommentarer, 217 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!