Long time no see

30 juni, 2015
30 juni, 2015

Tillbaka, men vi får se hur länge det varar!?

Haha hallå där! Har som ni kanske märkt tagit en liten paus från bloggandet, men därför ska ni få en snabb update om vad som skett och komma skall.

Jag har sedan vi hördes fått tillgång till vårt söta lilla hus som har renoverats och fortfarande har en del småfix att göras med. Jag har som ni kanske förstår rullat på med min diet och äter nu den omtalade torsken till både lunch och middag. Det är gympass 5 gånger i veckan, morgonpromenader varje dag och även en extra de dagar jag vilar från gymmet och på fredag går jag på semester i två veckor.

Nu börjar det närma sig!!! Nästa vecka smäller det och jag står på scenen i Sundsvall i min supersnygga neonorangea bikini, i mina charmiga klackar, med en massa bling och strass och jag kommer definitivt att känna mig som en prinsessa. Denna vecka är det lite som ska göras inför kommande vecka, bland annat massage, träffa coachen och fixa fransförlängning. Bara roliga saker som gör allt lite verkligare och nu börjar det verkligen kännas att det är något på gång! Är superexcited!! 😀

Bjuder på två charmiga bilder, första tagen en vecka in i dieten och andra tagen för två veckor sedan! Det har trots allt skett en hel del 😉

foreefter

 

På återseende!

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!