Teamträff i Västerås

15 februari, 2015
15 februari, 2015

I går var det Teamträff för team MMsports i Västerås. Det hela började med att jag och Tim var fem minuter sena vilket märktes tydligt då det hela redan hade kört igång. Vi började med lite föreläsning som hölls av de meriterade Maria Bergström, Micke Bergström och Petra Törnros. Semiran Dag gled även in lite senare och tog del av frågor och diskussioner som hölls. Riktigt givande och roligt att höra om deras erfarenheter och all den kunskap som de besitter. Vi hann även med en kort presentation av oss själva och lite mumsiga bars och annat gott från MMsports och body science.

Sedan åkte vi iväg till Ironsports för träning och poseringsträning. Kan meddela att jag har riktigt mysig träningsvärk i axlarna och ländryggen idag… Sedan avslutade vi dagen med att några få av oss åkte in till Spicy Hot och åt lite thaimat innan det var dags att rulla tillbaka till Sthlm. Har fått massor av ny inspiration, kunskap, vänner och tips för framtiden!

DSC02866

DSC02876

DSC02877

DSC02883

DSC02884
Ser fram emot nästa träff!!!

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!