Midsommarhelgen

25 juni, 2014
25 juni, 2014

Hej!

Vad har hänt sen sist? Först så har det ju varit midsommar och sen har det hunnits med lite annat också. 🙂

Min midsommarhelg började med att jag och Hannes åkte upp hans mammas hus utanför Varberg för att spendera helgen. Vi åkte redan på torsdagkväll. På fredagen hade jag planerat en överraskningslunch, för inte nog med att det var midsommarafton, det var även Hannes födelsedag, tjoho! 😀 Jag packade in honom i bilen vid lunchtid och körde ner till Falkenberg för att hämta upp Jens, David och Jannike sen begav vi oss vidare ner till Steninge och Göstas café där vi avnjöt en god och trevlig midsommarlunch. Mysigt ställe som ligger precis vid havet.

utsiktUtsikten från uteserveringen. 🙂

 

På kvällen fixade jag och Hannes trerätters där menyn bestod av:

Förrätt:
Minipajer med ost, oliver och soltorkade tomater

Huvudrätt:
Grillad entrecôte med en matig sallad vid sidan om

Efterrätt:
Lättglass med massa hallon och jordgubbar

Foto 2014-06-20 17 56 00

 

IMG_2136

Fick tyvärr ingen bild på huvudrätten så får duga med förrätt och efterrätts-bilder. 🙂

Även lördagen bestod av god mat och kvalitetstid. Allt som allt ett par härliga och lugna dagar med en hel del grillande och hela helgen kan summeras med denna bilden. 😉

IMG_2117

 

Söndagen när vi kom hem bestod mest av förberedelser av matlådor inför veckan. Vi brukar alltid fixa matlådor som räcker mån-fre, så lagar vi mat på helgen istället. Rätt skönt att slippa laga mat varje kväll när man är trött efter en hel dag i skolan/på jobb som är följt av träning. Det sparar även en hel del tid så man kan göra mer på kvällen än att bara laga mat, äta och sova. 🙂
Det hanns även med ett träningspass, axlar för min del. Försöker lägga lite extra fokus på axlar då jag tycker de slackar efter lite. Enligt mig kan man  aldrig träna för mycket axlar. 😉

I Måndags började jag dagen med en härlig PW med inslag av lite trappintervaller. Har hittat en jättebra trappa så jag brukar gå inom den på morgonpromenaden. Har blivit lite av en utmaning att försöka öka antalet intervaller varje gång. Änsålänge går det bra. 🙂 Efter det vart det jobb på Media Markt och på kvällen provtränade jag på Sundkraft gym här i Lund, mest för att det ligger betydligt närmare jobbet än mitt ordinarie gym men även för det är kul att prova lite nytt. Trevligt gym med bra utrustning och framförallt fanns där både ett ordentligt chinsräcke och en ordentlig dipsställning. Tummen upp för det!! Därför kändes det givet att lägga in ett gammalt hederligt AF-pass med chins, dips och rodd. Blev ett bra pass med många många set, herregud vad roligt det är med chins och dips! 🙂 Testade på att maxro också för första gången sen jag tävlade och det gick verkligen över förväntan! 🙂

Foto 2014-06-25 12 38 54

 

 

 

 

 

 

 

 

På väg upp! 

Tisdag bestod också av PW och jobb men vilodag från gymmet. Kroppen måste ju återhämta sig också även om det är lätt att bli rastlös de dagarna. Men vart rätt slut i kroppen från dagen innan så det var rätt skönt att chilla lite.

Foto 2014-06-25 12 58 07

 

 

 

 

 

 

 

Rätt bra på det där med selfie om jag får säga det själv. 😉

Det var allt för mig idag!

Kram!

 

Kommentarer

kommentarer

jannie

Posts Google+