Hej och Välkommen!

19 juni, 2014
19 juni, 2014

Hej och välkommen till min nya blogg!

Tänkte att det kan vara bra att starta med en presentation av mig själv och mina mål. Detta är för mina (förhoppningvis) nya läsare då vissa redan kan ha läst detta från min tidigare blogg som nu är ersatt av denna! :) Jag lovar att denna kommer uppdatera betydligt oftare för nu är det SOMMARLOV och jag har mer tid och mindre att tänka på. 😉

Jag heter Jannie, är 27 år och bor i Lund tillsammans med min pojkvän Hannes. Just nu pluggar jag till F-3 lärare på Malmö Högskola och jag har 1 år kvar till examen. Utöver det jobbar jag extra på Media Markt och som vikarie på en förskola.

Mitt intresse för styrketräning startade för ungefär 4 år sedan och det var tack vare Hannes som då introducerade mig för gymmet. Från början följde jag mest med för jag ville hänga med honom och imponera lite men ju längre tid det gick desto mer märkte jag att det här vart ju riktigt roligt. Och det var på denna vägen allt startade!

2011 åkte jag till Karlstad för att titta på min första fitnesstävling, nämligen SM i Athletic Fitness. En underbar dag och jag blev helt såld. Fantastiska atleter på scenen och jag kände direkt att där vill jag också stå en dag!
Därför började jag min egen tävlingssatsning och på Decembercupen 2012 stod jag själv på scenen och höll på att sprängas av lycka.
Jag tävlade alltså i Athletic fitness och det slutade med en 6:e plats och jag kan utan tvekan säga att det var en av de roligaste dagar jag varit med om! Mina resultat var 13 chins, 18 dips och 295m i rodden.

IMG_4670

Bild från DC-12 några minuter innan poseringsronden.

Detta året är mina planer att ställa upp i Decembercupen igen, i Athletic Fitness. Jag är riktigt revanschsugen och tror att att detta kommer bli ett väldigt roligt och givande år. Jag är relativt ny i Team MMsports men jag stormtrivs redan!

Denna blogg kommer alltså handla väldigt mycket om träning och min tävlingssatsning för i år men även om min vardag. :) Jag får hjälp av Kristian Sewén som just nu lägger upp min träning men senare även kommer hjälpa mig med kosten inför tävlingen.

Just nu är jag mitt uppe i en liten sommardiet. Inte suuuuperstrikt men försöker tappa lite fett så att det inte blir så dramatiskt under kommande tävlingsdiet och även för att slippa ligga i vassen i sommar. 😉

Ska bli riktigt kul att blogga här och jag hoppas att ni kommer gilla min blogg! Ni kan även följa mig på Instagram där jag heter: jannieek

Nu blir det fix inför midsommarafton. :)

Kram kram

IMG_0888

 

 

Photo 2014-04-10 11 46 55

 

 

 

kommentarer, 440 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jannie

Posts Google+