Fitnessfestivalen 2014

28 november, 2014
28 november, 2014

Det är första året på riktigt länge som jag inte besöker fitnessfestivalen i Göteborg. I år blev det tyvärr lite svårt då Wilda fortfarande är så liten, plus att vi får vår nya lägenhet nu i helgen. Men ni får inte missa att besöka MM Sports monter BO3:42, ni kommer inte bli besvikna, vet att det kommer vara massa grymma erbjudande där! Ett par bilder från tidigare år nedan…

IMG_1493

Brukar alltid hänga en massa med min underbara vän Jenny på de här Fitnessfestival-helgerna, men nu ses vi till jul istället! <3

IMG_5704

Barnens gladiatorbana, gissa vem som testade den..!!! Såå skoj var det! 😉

IMG_5699

Fullt med folk är det alltid och massa spännande uppvisningar o tävlingar! :)

IMG_1488

 

Något annat ni inte får missa är ju finalen i REP POWER!! På lördag kl 15.45 på Liv-scenen (herrar) och söndag 9.45 på Exposcenen (damer).

rep power

Jag brukar ju alltid ställa upp i SM i chins och dips, mina favvo-övningar i gymmet. <3 Jag har sammanlagt lyckat skrapa ihop 15st SM-guld i de grenarna. Men det får bli nya tag med de tävlingarna nästa år igen. Kommer vara extra taggad då! 😉

Ha en riktigt fin helg alla! För mig blir det kurera som gäller då jag lyckats dra på mig en förkylning.

kommentarer, 383 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Helena Forsén

Posts Google+