Pigg igen!

1 februari, 2015
1 februari, 2015

Hallå! Äntligen pigg nu igen sedan några dagar tillbaka. Jag har varit krasslig drygt två veckor med feber över 40 grader, halsfluss och fått äta penicillin… Känns så skönt att vara frisk igen. Som tur var så klarade sig Wilda. <3  Nu var det längesedan sist. Jag har iaf haft det riktigt härligt hemma över jul. Min lilla sötnos var tomte. <3

IMG_9753

Det hann bli en del pass på Body-Center i Ljungby. Men även möta upp Jenny och Peter för lite träning i Halmstad.

IMG_1107

IMG_1109

Första passet efter jag varit krasslig började jag med favoriten rygg! Såklart det blev chins först i passet, tänkte göra 100st men uppdelat i flera set. Kanske inte det smartaste när man varit sjuk länge med hög feber och börja med en av de tyngsta övningarna. Men tog det ganska lugnt ändå och lät de 100 chinsen ta flera set, inga maxningar. (Nedan rygg på diet inför tävling, kommer inte ihåg vilken;)

rygg h

Förutom träningen på gymmet så blir det en hel del hemma-pass nu när jag är hemma med Wilda. Ibland får hon också följa med till gymmet. Nu i dagarna har jag varit ute och gått med henne i barnvagnen och det har blivit GRYM träning! Det har kommit helt galet mycket snö senaste tiden. Ett par av promenaderna blev det verkligen pulsa i snön och skjuta, INTE plogat där jag gick då! 😉 Snön har bara vräkt ner, men är ganska härligt ändå med riktigt vinterlandskap

IMG_1797

IMG_1834

IMG_1839

Häromdagen var det lite mer sol och då såg det ut så här på promenaden.

IMG_1776

Som sagt ibland får mini-coachen hänga med till gymmet! (Eller BIG coach ska det vara, hon som bestämmer det mesta när vi är där ihop..;)

IMG_1825

Igår var det ”Gymmet-kampen” på Gymmet Luleå. Styrkelyftstävling där gymmet i Luleå och Kiruna tävlade emot varandra. Det var sååå jämnt, men Luleå lyckades vinna till slut. Vinsten var ett nytt half-rack. Fullt med folk och flera nya PB bland de tävlande. Jag var där och hejjade på!

IMG_1862

IMG_1865

Just nu sitter jag och knaprar på den här, en av mina favvobars! Body Science Protein Meal, äpple/kanel. Smakar som äppelpaj! <3

IMG_1892

Ha en trevlig kväll! :-) /Helena

 

kommentarer, 465 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Helena Forsén

Posts Google+