Fokus på här och nu! | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

Fokus på här och nu!


Det blir inte riktigt som jag tänkt mig. Behöver styra om och ändra på något. Har inte det där matsuget och matintaget som jag borde ha vid byggnation. Jag orkar inte, glömmer och prioriterar bort det där lilla överskottet som behövs för att jag ska bli lite starkare, lite större. Jag dricker knappt ens kaffe längre.

Fick bekänna färg på senaste benpasset. Dålig ork och lite yrsel gav väl inte de bästa förutsättningarna och jag hamnade i saxen på ynka 80 kg i knäböjen. Inte en rep blev det. Däremot har jag inte ens kunnat hosta de senaste dagarna, så bra utdelning gav magpasset mig i söndags. Kanske finns en liten koppling där.

Som kontrast till benpasset utan näringstajming gjorde jag idag 29 dips. Lite som en revansch måste jag säga. Som ett långfinger till förra passet på nåt skönt sätt, men ändå i bakhuvudet att jag behöver börja ta benpassen till en högre nivå.

Känns konstigt att jag presterade så bra i dipsen ikväll med tanke på att jag under samma träningspass först tryckte på låsen på skivstången och sen viktskivan.. Hm, hur tänkte jag där? När jag insåg vad jag gjort insåg jag också att jag var någon annanstans än där jag skulle vara. Inte godkänt! Fokus Louise! Fokus!