In Action! Min första film! | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

In Action! Min första film!


Om jag säger så här: Vilken glädje, vilken känsla, så roligt! Det blir inte mycket vanliga skidor framöver efter den nästintill euforiska upplevelsen jag varit med om de sista dagarna.

Har tröttnat på att misslyckas lägga upp min film direkt på bloggen, så nu efter 3 timmar länkar jag den istället. Så vill ni se mig åka mono klicka HÄR

Hann med ett ryggpass igår kväll efter dagen i backen. Var helt slut i benen men körde ändå marklyft med max på 110 kg. Jag har nu fyra filmer i min mobil där jag failar på 120 så man kan säga att jag samlar. Jag är närmre att lyckas på den fjärde filmen i varje fall. Körde naturligtvis latsdödaren chins med ok resultat, följt av latsdrag, drag i CC och två övningar för biceps. Sen vart jag helt slut.

 

 

 

 

Tack Stefan Eekenulv och DURET för att jag fått chansen att få åka på denna grymma monoski.

 

Det är inte alla som får chansen att träna på sin semester. Jag tar alla chanser, imorgon blir det ytterligare ett pass på ett annat gym i stan. Vill också tillägga att mitt uppdrag att lansera Body Science protein här i Dalarna har lyckats. Vilken smak fick då bäst betyg av testpanelen?

BODY SCIENCE WHEY PÄRONSPLIT