shoulders/tryckövningar

11 mars, 2015
11 mars, 2015

Sånt väder! Vill ut ut ut! Tog mig en sovmorgon idag för att vila ut kroppen ordentligt innan gymmet. Idag blev det fokus axlar men även andra pushövningar och sen avslutade jag 10 min jogg på löpbandet för att ta ut det sista. Det känns riktigt bra med träningen, har haft bra pass med träningsvärk. Coachen har lyckats få passen roliga :) Sedan är jag även glad att jag får äta vad jag vill så länge ”it fits the macros” haha! Igår landade vi på 2154 kcal efter första dagen. Ska bli spännande det här!

shh

 

kommentarer, 150 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...