Ledig onsdag :-)

15 juli, 2015
15 juli, 2015

Idag är jag ledig från jobbet. Började dagen med en pw runt båda sjöarna här i Sumpan (8km). Har lovat C att träna med honom i kväll så jag håller i mig själv så jag inte går dit ändå. Det är så lockande när man är hemma och ledig & dessutom ligger gymet tvärs över gatan ☺️. 

Har precis ätit lunch, kyckling & jasminris, mums! Ny craving har aldrig varit för ris innan men det här är  sådär mosigt och lent i munnen haha! 

Nä ska försöka ta mig i kragen nu och få något gjort. Kanske foodpreppa lite. Är så himla dålig på det, eller ja snarare att jag inte lockas av maten kommande dagarna så lådorna står kvar och blir dåliga. 

Aja ikväll står det pull på schemat & det inkluderar rygg, biceps & lite baksida axlar 🙂

  

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...