Triceps/biceps & cardio

8 juli, 2015
8 juli, 2015

Nu tänkte jag försöka börja blogga igen, för nu ska det funka att göra från mobilen. Så det är mycket smidigare för mig att uppdatera inlägg dagligen. 

Vi får se hur länge det varar men ska försöka så gott jag kan för er som är intresserade av lite mer text tillhörande passen än de som finns på instagram! 

   
 
Idag tränade jag ihop med min träningspartner in crime – Michaela. Det blev lätta vikter biceps/triceps och 30 minuter på trappmaskinen (död). 

Den här veckan har jag fått i uppdrag av coach att ”vila” mig genom passen Alltså dra ner vikterna med 50% så aktiv vila för min del. Kan säga att det känns rätt konstigt för man kommer inte in i samma mode då. Men lär väl ha en massa energi för nästa vecka då

Nu ska jag slänga in kyckling i ugnen (så himla hungrig just nu!!!) & lägga mig i soffläge för kvällen.

Xoxo

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...