balance

11 mars, 2015
11 mars, 2015

Jag är så oerhört glad att jag fick upp ögonen för träning, det finns ingen bättre känsla än efter ett skönt gympass. Det finns så mycket man kan göra med sin kropp, om man verkligen vill! Ja gå ner, gå upp, bygga muskler osv! Det enda som är viktigt är att hitta en balans mellan kost och träning som funkar för en själv.  Jag menar, en person som inte tränar alls mår kanske inte till max på insidan, medans en person som tränar 5 timmar om dagen inte kan slappna av och njuta utan måste ständigt tänka på exakta saker som kalorier hela tiden. Självklart finns det undantag under vissa perioder så som inför tävlingar. Jag själv, när jag vägde som minst mådde dåligt så fort jag missade ett (av 4) spinningpass för att jag behövde göra andra saker istället.

Jag mår så bra som jag gör nu och jag är så glad att jag har den kunskapen jag behöver för att kunna bestämma över min egna kropp och inte minst beslutsamheten över att kunna tacka nej till godsaker men även kunna lyssna på kroppen om den behöver vila. Haha vet inte riktigt vad jag vill få fram av detta inlägg egentligen men det var bara någon som snurrade runt i huvudet för tillfället. Nu ska jag ta och vila en stund innan det kanske blir ett pass nummer 2 nu när killen kommer hem!

progress

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...