Push

29 mars, 2015
29 mars, 2015

Har haft för mycket för mig privat för att hunnit blogga.inte minst flytten! Nu är jag sambo och Sundbybergbo med mitt hjärta! Alla bitar är på plats och jag kan äntligen ta tag i min vardag med träning som prio, så skönt!

 

idag blev det ett pushpass med fokus axlar. Kan redan börja se en stor skillnad hur min kropp utvecklas på hyfsad kort tid. Jag äter mer än innan och inga kolhydrater hoppas över. Mår så bra utan ångest över att ta en snickers när jag känner för det. Min kropp känns mer definierad och musklerna får riktigt pump under passen, kan inte bli bättre! Bjussar på en bild från dagens <3

 

image

kommentarer, 179 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...