Things take time

9 mars, 2015
9 mars, 2015

Klev upp kl 7 i morse för att käka frulle och iväg direkt till gymmet. Det är så skönt att ha gymmet avklarat redan på morgonen :) Idag var det leeeeegday! Förut älskade jag att träna ben och rumpa, nu har jag mer hatkärlek till det. Alltid tyngre övningar då skivstången är inkluderad (= lång process, byta vikter, lång vila mellan tunga set, vilket jag tycker är lite tråkigt hehe) MEN ben/rumpa tycker jag ändå är den kroppsdelen som jag ser snabbast skillnad på vilket jag tycker är kul :) Sen är jag väl medveten om att ALL resultat som har med muskelbygge att göra tar tid, inget växer på en vecka eller två, tyvärr haha!

 

Något jag alltid har haft komplex över är mina celluliter, eller inte alltid kanske, men så fort jag upptäckte att jag hade några! Jag försökte torrborsta, massera, köpa idiotiska krämer.. Mer eller mindre fanns satt dom ändå kvar där.Det kändes som att det var något jag fick leva med helt enkelt. Nu kan jag meddela er att de nästan är borta! Det är inte pga av någon massage hit och dit, nej det är faktiskt all hård träning som långsamt men säkert börjar ge resultat :) De senaste året har jag dessutom fokuserat på baksida lår/rumpa i mina benpass, nu har jag fått mig yttligare ett bevis på att träningen ger något om man bara ger det tid. Nå om celluliter. Här kan ni läsa ett fett boostande inlägg av min fd kollega Izabella Fröberg som skriver om just det 😀

maaamaa

Dagens pass blev i alla fall:

Leg press
2 x 10 60 kg uppvärmning
2 x 10 100 kg uppvärmning
2 x 10 150 kg ej 90 grader
2  x 10 40 kg knäböj
2 x 10  40 kg frontböj
3 x 10 50 kg knäböj
10 x 2 40 raka marklyft
10 x 2 45 kg marklyft
3 x 10 (varje ben) Utfall bänk m vikter
4 x 8 (varje ben) 7,5 kg cable kickbacks bänk
kommentarer, 202 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...