Härlig sommarvecka

24 juli, 2014
24 juli, 2014

haaav

Bild ifrån båtutflykten förra helgen.

Eftersom jag inte kunnat träna nu pga min tå-skada så tänkte jag göra ett litet sommar inlägg. Igår var sista dagen för mig och Hanna i huset vid havet och vi återvänder ikväll till lägenheten i Karlskrona. Ska bli både skönt och trist att komma hem, de tråkiga är för vi har bott så bra vid vattnet och har varit underbart i denna värme. De bra är ju rutin, jag älskar rutiner. Man kan gymma på sitt vanliga gym, man har all mat och kosstillskott man behöver och det är alltid ganska skönt att vara i sitt eget hem.

haav

haavv

1111

Såhär fin utsikt har vi haft :) och det har blivit en del bad. Vädret har varit underbart men även i vattnet har det varit bra värme och vi hade som varmast 24,5 grader vilket är väldigt värmt.

Sammanfattningsvis så har det varit en skön 1,5 vecka mini-semester, även fast jag jobbat och kommit hem via 17-tiden så har jag fått ut mycket av de. Drömmen hade varit att bo sådär i framtiden. Men nu ska tån läka och sen kommer jag kicka igång träningen till 110% med gym och intervallträning. Siktet är inställt på Decembercupen och min debuttävling, ska bli riktigt kul!  Jag sköter träning och kost helt själv och kommer dela med mig om tips hur jag sköter kost och träning på min resa.

Ha det trevligt i sommarvärmen alla.

marcus mm3

kommentarer, 291 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org