Recept: Proteinpannkaka (casein)

21 juli, 2014
21 juli, 2014

pancake1

Nyligen testade jag att köra mina proteinpannkakor med caseinprotein istället för vassleprotein (Whey). Det blev minst lika gott, man får tänka på att ha lite mer mjölk då casein lätt fluffar till sig. Fördelen med casein är att de är långsamt å du håller dig mätt längre.

ingredienser
4dl laktosfri mjölk
2ägg
0,5dl mjöl
1dl casein, Body Science jordgubb
Salt

Såhär gör du:
Blanda proteinet, mjölet å hälften av mjölken i en bunke. Vispa till en jämn smet utan klumpar. Tillsätt resterande mjölk och äggen. Vispa sen ner i en varm panna. Använd gärna Body Science Coconut Oil Odorless att steka i.

Idag körde jag blåbär Green valley sås. Passade perfekt till jordgubb-pannkakorna. Jag använde Body Science casein jordgubb.

pancake2

pancake3

marcus mm3

kommentarer, 4 927 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org