Injury update & MMsports brännboll

22 juli, 2014
22 juli, 2014

bild

Först en ryggbild från gårdagen.

Vad har hänt sedan sist? jo förra veckan blev det några HIIT-pass som bestod av intervaller och någon löparrunda. Har haft vilovecka från gymmet men valde att köra lite löpning istället för att vila totalt. Är man van att träna flera pass i veckan är det svårt att helt plötsligt vila helt från träningen, så fick bli träning i annat format bara.

Jag har alltid en jäkla otur och nu i helgen skulle jag bada och trampade fel och bröt en tå! skulle hoppa från ett berg och all min tyngd lades då på en tå, riktigt klantigt. Sedan de hände har jag haft svårt att gå men det börjar bli bättre nu, har självklart inte kunnat träna dessa dagar. Men jag hoppas den har läkt på bra så jag kan köra gym till helgen, är riktigt träningssugen nu.

Brannboll_2014-webbanner

Ni har väl inte missat MMsports årliga brännbollsturnering? Den är alltså i Göteborg och är du sugen på va med på brännboll så anmäl dig eller ditt lag senast idag! Jag var där för två år sedan och det var riktigt grymt, bra arrangerat och en kul upplevelse. Jag kommer i år tyvärr inte ha möjlighet att komma men hade gärna varit där på plats.

marcus mm3

 

kommentarer, 349 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org