Bästa formen so far…

24 november, 2012
24 november, 2012

Jag fattar ingenting! Åt galet mycket mat igår, en rejäl kolhydratladdning för jag kände verkligen att jag behövde ladda på. Har varit så himla trött och orkeslös på träningen vilket påverkat mig mentalt och gett mig dåligt självförtroende inför styrkemomenten i AF. Jobbiga tankar hela veckan som jag behövde sätta stopp för. Åt helvete med dieten, jag behöver äta mackor och pasta nu, haha! 🙂 Hade nästan dåligt samvete igår när jag la mig och tänkte att detta var kanske idiotiskt en vecka innan tävling.

Räknade med att jag skulle vakna upp helt vätskig, tung och slät (drack mycket vätska igår)…men det blev tvärtom! Vågen visade på – 1 kg, jag vaknade utvilad, glad och i grym form!

Vad kan jag dra för slutsats av detta då!

Ibland kanske det är bra att lyssna på kroppen för den signalerar tydligt vad den vill ha och behöver.

Elinor Medhammar

Posts Google+