Sthlm-weekend och dietupdate

30 oktober, 2012
30 oktober, 2012

Det har varit hektiska dagar och jag har varit galet trött om kvällarna så bloggen har fått vänta! Men nu känner jag att det är dags för en liten uppdatering.

Dieten går bra! Jag väger och mäter fortfarande ingen mat utan kör på som vanligt. Fredagsfikar mina mackor med dietisterna och tackar inte nej till mat som bjuds på jobbet så länge den är hyfsat nyttig. Noll diethysteri än så länge! Och varför skulle man inte kunna äta bröd på diet? Rågbröd med smör, skinka, avokado, brieost och paprika! Passade min mage perfekt!

Känner mig i bra form och kan förhoppningsvis bara glida in på scen om någon månad (utan att låta allt för dryg! ;-)). Känner mig även ganska stark fortfarande även om energin inte alltid är på topp. Vågen pendlar nått kg upp och ner men vem bryr sig! Vågen följer ju ändå inte med upp på scen.

Lite bieffekter från dieten då. Det jag börjar märka av nu är att jag fryser konstant (kanske för att vinter börjar närma sig men jag fryser även inomhus). Vissa dagar är jag även sjukt seg i huvudet, lite avtrubbad nästan…och för någon millisekund känns det nästan som att jag inte riktigt befinner mig i verkligheten…den där känslan man kan få precis innan man vaknar upp ur en dröm. Mycket skum känsla! Men överlag tycker jag att bieffekterna har varit överkomliga och jag har mått bra de flesta dagar. Just nu sover jag hyfsat ok också vilket har en stor inverkan på mitt välbefinnande. Tycker det där med sömnen går lite i vågor. Provade faktiskt att ladda ner en mindfulness-app och försöker varva ner innan läggdags, funkar ganska bra.

Jag åkte upp till Stockholm i fredags och träffade härliga Body Fitness tjejerna från Team Body Science och MMsports. Precis vad jag behövde nu! Umgås med likasinnade och få dela erfarenheter och svårigheter, få inspiration och nytändning!

På agendan stod dietsnack, poseringsträning, besök i nyöppnade MMsports butiken (GRYM butik! Ni som bor i Stockholm är bortskämda ni) och massa träning såklart!

Lite bilder från vår Teamträff!

The gang! Hanne, Josefine, jag, Elin, Ylva, Cecilia och Ellinor.

I butiken med Body Science produkter i högsta hugg!

Snygg-Ylva går igenom grunderna i posering och T-walk.

Massa träning! Lördag morgon körde jag ben på SATS Fridhemsplan, på eftermiddagen var det dips och axlar på SATS Odenplan med gänget.

Fina Josefine kämpar på! Så glad att hitta en tjej i Skåne som ger pepp och inspiration.

Jag och Ylva! Mer kämparglöd hos en tjej får man leta efter! Grym grym!

Bicepsflex med Leo!

Söndagen bjöd på ryggträning på SATS Medborgarplatsen, fika med forna Karolinska-kollegan Elina och hemfärd! Var helt död när jag kom fram till Malmö men denna helgen var klart värt det! Tack alla fina som var med!

Igår vaknade jag tidigt och sprang 11 km innan jobbet runt vattnet i soluppgången! Skönt. Sen har det varit utbildning i Lund hela dagen. Ingen vila, ingen ro!

Låååånga dagar nu! Hade behövt en extra helg för att bara hinna med livet. Men det är roliga saker som väntar nu, härliga tävlingar och en resa till Thailand!

Livet känns inte så tokigt nu ändå! 🙂

Elinor Medhammar

Posts Google+