Gaskaos och spislös

10 september, 2012
10 september, 2012

Ajaj! Tyckte jag kände av halsen igen i helgen. Får alltid en lätt panikkänsla när det sätter sig i halsen med tanke på de halsproblem jag tidigare haft. Ofrivillig vila hela helgen och dutträning idag. Klämde mest på vikterna! Pulsen var lätt förhöjd men halsen var ok. Körde bara små muskelgrupper, armar och lite axlar väldigt lätt. Håller tummarna för att jag är på topp imon igen.

Annars har jag haft fullt upp! Nya saker att lära sig på jobbet varje dag och huvudet är mos. Direkt till gymmet efter jobbet och är totalt slutkörd när jag kommer hem. Hoppas ni har lite överseende med att bloggen halkat efter, ibland får man prioritera! 🙂

Jag hade besök i helgen av två underbara vänner från dietistprogrammet. Ibland måste man träffas och bara få uppdatera varandra om livet och vara lite ”dietistnördig”.

Allt hade varit perfekt om det inte varit för att min spis började läcka GAS!!!! Vad är oddsen för det??

Och till råga på det hittade vi inte själva kranen där man stänger av gasen i ledningen. Tre grannar fick komma och inspektera problemet (bra sätt att lära känna nya grannar) men ingen hittade kranen. Så jag fick ringa journumret för huset och får då höra att hyresvärden inte vill skicka ut nån att hjälpa utan vi skulle leta vidare själva….EHHHH WHAT! Detta är inte läge att börja snåla med pengar, eller ett sprängt hus kanske är billigare? Hej huvudvärk och lätt panik.

Tillslut ryckte en snäll tjej ut från ett vaktbolag och lyckades efter mycket om och men att stänga av gasen. Men nu kan jag inte använda spis/ugn…hmm! Vad ska man äta då?

Som tur var hade jag lite gryta kvar i frysen att ta med vid lunchen och middag fick bli en dubbel portion Body Science vaniljkasein med hallon och nötter. Inte fy skam det heller! Några morötter på det så var jag hyfsat mätt.

Body Science saves the day!

Imorgon hoppas jag någon kommer och fixar problemet för det är lagom jobbigt att inte kunna laga någon mat alls. Eller kan man koka ägg i mikron, haha! Jag får börja experimentera mera!

Kall mat som funkar: Tonfisksallad med bönor på burk, kesoröror med rostbiff och grönsaker, makrill på burk..hmm…får fundera vidare på det!

Elinor Medhammar

Posts Google+