Ja men vilken bra idé att flyga till Thailand…dagen efter tävlingen!

15 augusti, 2012
15 augusti, 2012

Gött! Då var resan bokad! 9:e december drar vi till Thailand. Liiiiite tajt med tanke på Luciapokalen den 8:e december men vi har ett bröllop vi måste hinna till!

Kommer säkert må jättebra dagen efter när jag sitter på ett plan 15 h och sen åker båt 4-5 h på det, lagom uttorkad och snurrig…mmmm….jättebra tajmat! Men jäklar vad jag kommer vara brun och snygg när jag kommer fram. Ska äta bananpannkaka tills de sprutar ur öronen på mig och dyka varje tillfälle som ges! Kärlek!

Jag och Stefan Thailand -09.

Ja på tal om bröllop i Thailand så körde vi möhippan förra helgen (fast i Kalmar då). Vår kompis Jonna var tvungen att gå igen en invigningsritual för att bli en värdig backpackerhustru.

Thailandstema på möhippan såklart så vi körde även Thaiboxning och beställde thaimat.

Jag kan ju säga att jag inte höll någon som helst diet denna dag som spårade ur en aning matmässigt (och kanske även lite vin, godis och chips…ehh…oops!).

Kvällen avslutades på äventyrsbadet där vi hyrt relaxavdelningen. Jonna i obligatorisk kokosnöts bikini, insmord i kokosolja, haha…ja dör! Ja det var en sjukt lyckad kväll.

Sen mådde man ju som man förtjänade dagen efter men det var det värt! Har haft det ganska jobbigt de senaste veckorna med mycket stress, lite sömn och ett immunförsvar som saboterar för mig så jag behövde slappna av och ha lite skoj med vänner.

Ibland behöver man trycka på pausknappen! 🙂

Elinor Medhammar

Posts Google+