Yay! En ådra!

18 maj, 2012
18 maj, 2012

Gissa om jag var glad i morse när jag vaknade och såg en liten ådra sticka fram på magen! Och denna gång var det inte ett märke från för tajta byxor (falskt alarm sist)! Kanske inte helt normalt att vilja ha ådror på magen som tjej men vem vill vara som alla andra! Jag älskar vältränade magar och tycker det är lika snyggt på tjejer som på killar!

Synliga magmuskler är liksom hårdvalutan för att man tränar hårt och sköter kosten rätt, speciellt på tjejer eftersom det är lite svårare för oss att komma ner lägre i fettprocent så magmusklerna syns. Man får gå lite mot moder natur som gärna vill att man ska ha lite gött hull på mage och lår för att kunna föda massa barn!

Men med lite (läs mycket) envishet, hård träning och hälsosam mat i måttliga mängder kan alla få  synliga magmuskler. Sen bör man inte hålla en allt för låg fettprocent under lång tid som tjej men man kan ju formtoppa under korta perioder.

Anyway! Långhelg i Kalmar just nu! Så himla underbart! Massa ledig kvalitetstid med killen och familjen! Och ledig tid betyder såklart mer tid för träning!

Axlar idag! Önskar att jag vore lite bredare naturligt men det man inte föddes med får man kämpa sig till. Man får försöka skapa en illusion att man är bredare än man är genom att lägga på sig mer muskelmassa på rygg och axlar.

Testade ett ny axelövning idag, axellyft i TRX! Riktigt jobbig och det tog bra på hela axeln tyckte jag.

Börja med bakåtlutad rak kropp, ju mer lutning desto tyngre blir övningen så här kan man enkelt justera svårighetsgraden.

För kroppen framåt genom att lyfta armarna över huvudet så du bildar ett Y. Vänd sedan tillbaka långsamt, fortfarande med raka armar.

Brände fint i baksida axel på mig! 🙂

Mys med tacos ikväll! Jag kör dietvarianten och Stefan kör tjockvarianten med tacochips och massa ost. Men det gick bra det med och jag njöt av min portion och snodde inte ett enda tacochips från Stefan, vilket är en tradition annars! Köttfärsen är kryddad med hemmagjord tacokrydda, receptet hittar du här.

Rörorna är kvarg med pressad vitlök, kvarg med chilisås och tacosås. För övrigt kan jag verkligen rekommendera denna chilisås. Svingod!

Nu blir det nog lite film! Ha en fortsatt underbar helg!

Elinor Medhammar

Posts Google+