Födelsedagsfirande, mat, bubbel och så lite dips

15 april, 2012
15 april, 2012

Det är lustigt hur jag alltid föreställt mig att jag ska känna mig så mycket äldre för varje år som går! När jag var yngre tyckte jag att allt över 25 var lastgammalt och man skulle vara gift och ha barn då typ, haha!

I lördags fyllde jag 27 och det känns som jag precis börjat livet och har så mycket jag vill göra och uppleva innan jag ens funderar på nästa steg! I alla fall firades jag ordentligt med massa god mat och paket! Och en flaska bubbel slank visst ner!

Stefan hade bokat bord på en restaurang men jag tyckte det var mysigare att laga god middag ihop, så jag fick välja precis vad jag ville och kastade mig exalterad över kokböckerna! Det blev grillade kycklingspett som marinerats i sataysås (egengjord) med hemmagjord jordnötssås! Vansinnigt gott! Jag slickade nästan kastrullen efter jordnötssåsen, haha!

Till efterrätt blev det nyttig hallonsmulpaj med hemmagjord mangoglass!

Recepten på den vinnande menyn kommer i veckan!

Lite träning hanns såklart med i helgen! Stefans lilla överraskning var en PT-timme där han förberett stationer för högintensiv cirkelträning. Fem stationer: upphopp, ryggdrag i TRX, armhävningar i TRX, bergsklättring och situps. Två minuter på varje, noll vila! Efter första varvet höll på seriöst på att kräkas/svimma/näradödenupplevelse så optimist-Stefan fick minska tiden till en minut på varje station. Fem varv sen var jag mer än död!

Under söndagen kördes det massa dips, lite utsida axlar och avslutade med mage! Det tog riktigt gutt!

Film ifrån dipspasset! Vågade köra med lite vikter för första gången på evigheter! Det var lite svajigt men kändes helt ok! Styrkan och formen börjar komma tillbaka! 🙂

Nu dags att förbereda mat inför jobbveckan! Ha en riktigt god kväll!

Elinor Medhammar

Posts Google+