Mini team träff i Stockholm

19 mars, 2012
19 mars, 2012

Ja tanken var att det skulle vara en officiell träff denna helg men det blev inte så p.g.a lokalkrångel. Men jag kände att jag behövde lite extra pepp och inspiration så vi bestämde att vi skulle ha en liten mini team träff med alla som hade tid och möjlighet att medverka! Så himla roligt att få träffa alla människor bakom bloggarna, precis lika härliga som jag hade föreställt mig! Tack för att ni gjorde min helg fantastisk!

Jag testade att ro för första gången på tid (vilket är ett delmoment i Athletic Fitness för er som inte vet). Sjukt mycket jobbigare än jag var inställd på! Men jag fick tydligen godkänt resultat för att vara första gången! 295 meter på 1 minut. Lite teknikträning och lite mer flås så kommer jag bli farlig! :-)

Det skojades och tävlades en massa! Chinstävling där alla medel var tillåtna!

Ylva i benpressen! Grymt stark med tanke på att hon fortfarande återhämtar sig efter en ridolycka! Riktigt inspirerande och härlig tjej!

Girlpower! Ylva, Elin och jag:-)

Nästa dag var vi en tapper skara som samlades för lite mer träning. Denna gång på Balance i Solna! Riktigt schysst gym måste jag säga!

Jag, Sanne, Jenny, Kristian, Helena och Andreas.

Det kördes dipstävling! Tjejerna mot killarna! Jag minns faktiskt inte vilka som vann men jag riktigt nöjd med min insats! Körde 20, 18 och 16 st dips! Mata, mata! I’m coming back!

Och så lite bicepsflex på det! Helena ”the machine” Forsén, Elinor ”den sjuke” Medhammar och Jenny ”Kitsune” Adolfsson! Inte varje dag man får träna med en gladiator! Grymma och starka tjejer (och supersnälla dessutom)!

Jag är så glad och full av inspiration att jag snart döööör! Och mest av allt är jag lycklig för att jag faktiskt känner jag pigg och frisk just nu! Jag behövde verkligen detta! Tack för alla era fina kommentarer och stöttning från Teamets sida! Jag kämpar vidare, både kroppsligt och mentalt för att komma tillbaka! Det är många mentala spärrar som ska övervinnas men jag tar ett steg i taget!

Jag har aldrig varit så säker i hela mitt liv på något som detta! Jag SKA klara det här! Det är ett löfte!

kommentarer, 390 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+