Power is back…och liten film på det!

11 mars, 2012
11 mars, 2012

Äntligen tillbaka i gymmet efter några sjukdagar! Jag lovade mig själv att ta det lugnt i början men det var lättare sagt än gjort när Stefan var på besök och stod och skrek som en galning på mig! Men det känns GRYMT BRA! Lite trött men ganska stark ändå!

Dessutom kom det ett paket till mig från MMsports med snygga kläder och kosttillskott! Perfa! Som gjort för en boost på gymmet! Jag älskar mitt nya fina rosa linne med mitt namn på! Skitsnyggt!

Under lördagen körde vi lite överkropp på Motiva City. Var sjukt tung i chins och dips (tänk flodhäst) och fick sega mig upp, noll explosivitet! Men alla andra övningar kändes bra! Och så var jag ju snyggast på gymmet i rosa linne så det piggade ju upp! 😉

Lite nöjd att man faktiskt kan se räfflor på axlarna! 🙂

På kvällen gjorde vi svingod tacopaj med hemmagjord tacokrydda och guacamole! Tänkte lägga ut receptet så snart jag hinner!

Som efterrätt: Vaniljpudding på Body Science kasein (smak Vanilla Ice Cream). Mums!

Söndagen började vi med en liten roadtrip till Långasjönäs Camping utanför Karlshamn. Det ska tydligen finnas fina promenadslingor i närheten så vi tänkte gå morgonpromenaden där. Tyvärr visade GPS:en inte alls rätt väg så vi körde fel och det tog sin lilla tid att hitta dit, så det fick bli en kortare promenad för vi blev snabbt hungriga. Nästa gång blir det en ordentlig runda. Underbart vårväder och skinande sol så humöret var på topp!

Hem och ladda inför ett benpass! Och jäkla vilket benpass det blev! Jag har inte kört ben tung på flera månader så stackarna blev helt chockade! Men jag kände mig ganska stark så jag körde på ändå!

Testade att köra raka mark för första gången på länge. Började på 60 kg och det kändes löjligt lätt! Så jag la på 80 kg och körde 15 reps! Så jag tänkte ”Va fan, varför inte” och la på 100 kg. Liten film på sista setet så jag är lite trött här! Men inte så tokigt alls måste jag säga! Kände mig lite spyfärdig mot slutet av benpasset! Åh vad jag saknat den känslan! Man är nog inte helt frisk som tycker om att plåga sig på detta viset, haha!

Elinor Medhammar

Posts Google+