Work

22 februari, 2012
22 februari, 2012

Min dag! :-)

Startade med en föreläsning om glutenfri kost för personal på en internatskola som hade fått en elev med celiaki.

 

Lite produkter att visa upp och diskutera kring!

Därefter förberedde jag för diabetesskola nästa vecka, då jag tillsammans med diabetessköterska ska träffa barn i årskurs 3 med diabetes typ 1. Vi har bilder på alla möjliga maträtter och livsmedel som man kan komponera ihop och diskutera kring. Detta är väl en superbra frukost…eller!

Sen jobbade jag lite på rehab avdelningen och fixade med schema för upptrappning av sondmat.

Det är sportlov nu så ganska lugnt på patientfronten. Då får man passa på att läsa in sig på olika ämnen! Jag kommer träffa en del patienter med allergier nästa vecka så jag läser på för fullt om äggallergi, baljväxtallergi, sojaallergi osv. Jag måste säga att jag tycker detta är superroligt!

Annars mår jag riktigt bra nu, känner mig mindre trött och hängig! Det känns som jag blir en helt annan människa när jag inte känner mig sjuk och har ont i halsen! Jag blir glad och positiv och får lust att göra en massa saker! Underbart och jag njuter av att bara vara! Tar ett steg i taget nu och det går åt rätt håll! :-)

kommentarer, 126 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+