Underbara frukost

12 februari, 2012
12 februari, 2012

Dagens bästa mål!

Idag: vaniljyoghurt + keso + äkta ekologiskt vaniljpulver (för extra god vaniljsmak) + flingor (test av glutenfria flingor, flakes och fiber! Väldigt goda, känns inte alls att de är glutenfria) + banan + valnötter + kokosflingor. Till detta åt jag även två smörgåsar med ost och kalkon, samt drack en stor kopp te. Sen var jag mätt! :)

Hur gott som helst! Smakade extra bra efter en lång morgonpromenad då jag lufsat fram i snön som kommit över natten. Vi har varit ganska snöbefriade här i Karlshamn fram tills nu men jag antar att det har sin charm med snö också. Bra benträning i alla fall att gå i snön! Jag känner mig piggare idag så jag hoppas verkligen att det kan bli gym imon! Dock har jag fortfarande kvar en envis virusblåsa i munnen så jag får se det blir med det. Dag 5 utan träning nu och jag vill så hemskt gärna komma igång men ibland är det bättre att vänta en dag extra. Tålamod är inte min starka sida om man säger så…

Nu är det brödbak på gång! Har en massa glutenfria mixer som ska testas! Ha en underbar helg!

kommentarer, 161 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+