SM i Bänkpress #2DAYSOUT and counting…

4 juli, 2014
4 juli, 2014

Vaknat ovanligt många gånger inatt av ett skavande bäcken.. Varje gång jag vaknade intalade jag mig själv att det var för att kroppen gjorde sig av med slagg och att jag sakta men säkert gick ner i vikt.. (hehe jag tror på Law of attraction). Vaknade imorse och fick mitt svar på vågen, det hade släppt!! Precis som jag planerat, men allra mest bara hoppats på, så börjar vikten nu ge efter och fortsätter det såhär så ligger jag under med marginal imorgon eftermiddag.

Igår körde jag ett mycket lätt pass för rygg och baksida axlar, lojade mest runt och försökte slappna av innan det var dags för 45 min på tjockiscykeln i behagligt tempo. Vill inte stressa utan bara glida igenom för att tvinga kroppen att reagera lite. Tydligen så funkade det ju! 🙂

Kvällsformen igår.

IMG_20140703_202454

Idag har jag varit ledig från jobb, gick en morgonpromenad och genomförde sedan ett bänkpass deload med lätta vikter och mycket fokus på teknik och hitta en balans i sinnet. Det kändes mycket bra.

Nu har jag preppat matlådor, handlat fyllningsgotte och ska snart packa väskan för resan som bär av tidigt imorgonbitti. Första på ToDo-listan när vi når Borås är en provvägning så att jag sedan kan ta beslut om HUR mycket jag får fylla med..

Imorgon lär det inte bli någon uppdatering här och inte heller på tävlingsdagen, men ni som vill hålla koll får gärna följa resten av resan på min instagram där jag försöker uppdatera ofta @get_fit_se

MOT SM!!!

Kommentarer

kommentarer

Desire

Posts Google+