När det stämmer.

4 maj, 2012
4 maj, 2012

Planen denna veckan var att köra ett mindre ”träningsläger” då jag är ledig från jobb och har chansen att verkligen köra fullt ut. Nästa vecka börjar jobbet igen och då krävs det en absolut mer noggrann planering för att få ihopa alla träningspass. Det gäller att passa på och det gäller att njuta!

Dagarna har därför startat med någon form av träning; Promenad, fluff eller rundgång i gymmet. Maten har planerats som sig bör under diet och det har fungerat riktigt bra 🙂 Eftermiddagarna har varit vila eller eller någon lugnare form av aktivitet för att sedan laddas med VIP-X och sedan ännu en vända på gymmet. Fokus lägger jag just nu på axlar och mage då det behövs, däremellan finns det utrymme för ett och annat helkroppspass och igår även CrossFit som var grymt jäkla kul! Upplägget var två WOD:ar a’ 10 minuter vardera och max antal varv på fyra övningar. Innan passet körde jag axlarna, och gissa om det kändes då bägge WOD:arna innehöll två övningar vardera som belastade just.. axlarna 😉

Just nu känns det riktigt bra med träningen, och det är en fantastisk känsla att ha tillgång till de redskap jag behöver och det utrymme jag vill ha! Helt olikt mina senaste sju månader.. I like!!

Får lite ”hjälp” med att skriva bloggen idag, väldigt söt- men just nu mest i vägen..

Desire

Posts Google+