MM Sports VS Muay Thai!!

24 april, 2012
24 april, 2012

Under två veckors tid har jag valt bort internet och även telefoni i största mån och istället ägnat mig åt att njuta av dagen som den kommer. Jag har rest mellan öar och stränder och träffat fantastiska människor i Thailand. Mitt sällskap har varit otvunget och okomplicerat, precis så som jag vill ha det!

Givetvis har jag inte enbart slappat i hängmattan dessa veckor.. Åtminstone inte mer än varannan dag ungefär 😛 Målet med resan var att slappna av, må bra och njuta av värme och god mat. Jag har lyckats på alla punkter, därmed inte sagt att jag inte tränat. Jag mår bra och jag slappnar faktiskt av när jag får köra slut på mig själv!!

Vi hittade ett riktigt bra ställe att både träna och hänga på med många likasinnade från världens alla hörn. Muay Thai Camp erbjöd rolig träning både på gymmet och på mattan och i ringen rakt över gatan. Alldeles bredvid hade de en café bar som även serverade proteindrinkar med färska frukt och kokos. Smarrigt värre!!

På kvällarna anordnades matcher, grymt kul att titta på!!

Efter genomfört träningspass på Muay Thai Camp. Svettigt värre, och kameramannen var så skakig att bilden blev.. jaa, suddig 😉

Protein-intaget var det inga problem med. GUDARS vad god mat!!

Nu ska jag packa upp, tvätta och fixa matlådor inför veckan. Lovar att uppdatera med mer bilder och roliga minnen från Thailand då jag sorterat i kameran och gjort lite nytta också 🙂

Desire

Posts Google+