Vårsäsongen nalkas

18 mars, 2014
18 mars, 2014

Bara 1,5 v från vårsäsongens första tävling som går av stapeln i Alingsås. Nämligen Battle of Scandinavia. Ögnar man igenom startlistorna med namn som Lars Östling, Rabi Fahkro, Fredrik Spång och min egna favorit: Deme Laszlo. Dessutom återfinns en lokal höglands förmåga i Stefan Karlsson från Nässjö i Classic!

index

Hemsida

Så köttigt att det är löjligt. Biljetter löser man på plats så först i kö får bäst platser nu i nya fina lokaler, nämligen Estrad.

Jag gläds så åt att Byggning verkar ha fått ett uppsving bland gymfolk men flera har inte ens varit på en tävling och kan således inte veta vad det handlar om. Börja med att se denna tävling. Så smäckat med inspiration får ni leta efter. Antagligen får ni ge upp och ge er ut på Y-tube.

Mvh. Christoffer

 

Christoffer Myrsäter

Posts Google+